DJ Alessandro

DJ Alessandro je kvalitetan izbor za Vaše svečanosti. Za dobrog DJ, svaka glazba s kojom ćete se Vi dobro zabavit, je dobra glazba! DJ s iskustvom, može Vam pružiti više i bolje. To je garancija da ćete se Vi dobro zabaviti, i finacijski dobro proći.

Za početak, želim naglasiti da ako se dogovorite za angažman, tj ako angažirate DJ Alessandra, da će 100 % on i odraditi angažman, a ne neka njegova zamjena. DJ Alessandro se drži dogovora ( ili ugovora) i neće Vas iznevjeriti, čak i u slučaju ponuđenog boljeg angažmana, bolesti ili sl.

Zamjena je zamjena, uvijek je lošiji izbor od dogovorenog,. Pošto je DJ Alessandru stalo da nema ''negativnih repova'' i pošto se već preko 20 godina održao u Dj vodama isključivo zbog fer odnosa i kvaliteti svog rada, možete biti 100% sigurni da na Vama neće eksperimentirati. Na kraju krajeva, on Vam kao garancija uvijek nudi da potpišete ugovor.

Ako volite plesati, pjevati, dobro se zabavljati, treba Vam netko sa iskustvom. I u tom slučaju ste na pravom mjestu. DJ sa iskustvom može Vam pružiti više i bolje. To je garancija da ćete se Vi dobro zabaviti, i da ćete finacijski dobro proći.

Uz kvalitetnog DJ, svaki Vaš event, domjenak, vjenčanje, rođendan, maturalna ili slična događanja mogu se pretvoriti u ugodno druženje i zagarantiranu zabavu. Sve može biti baš onako kako Vi to želite.
Sve je to moguće uz kvalitetnog DJ. DJ zna za razliku od BENDA na tisuće pjesama u originalnoj ili RMX verziji a da prethodno ne mora ''učiti pjesmu napamet''. Također ne morate čekati refren da bi pjesmu prepoznali. DJ odlično može surađivati i sa ostalim zabavljačima, voditeljima, plesačima itd itd. Bez obzira da li je događanje veliko ili malo, svatko si može priuštiti zabavu uz DJ kao glavnu zabavu ili samo kao popratnu. Nije na odmet znati niti da su cijene puno niže od ostalih ''muzičara'' po satu rada.

 • Višegodišnje iskustvo (preko 20g)
 • Na dogovorene angažmane, ne šalje pod izgovorom zamjene
 • Odrađeno na stotine evenata i vjenčanja širom hrvatske i inozemstva
 • Suradnja sa svim poznatijim tvrtkama
 • Individualan pristup
 • Muzika i ugođaj kakvu Vi baš želite
 • Vođenje protokola
 • Vlastiti razglas
 • Rasvjeta
 • Karaoke
 • Vlastita VIDEO projekcija
 • Rasvjeta za plesni podij
 • Dekorativna rasvjeta prostora
 • Zagarantirana zabava
 • ZAMP licenca
 • R1 račun
 • Pristupačne cijene

DJ Alessandro se ovim poslom bavi od poćetka '90-tih. U samim počecima je radio po studenskim partyima, rođendanima, brucošijadama, maturalnima. Od klubova počeci su mu bili u ''SKUC-u'' a prije svega u ''PAUK-u'' . Do danas je odradio na stotine evenata, domjenaka, obljetnica, promocija, vjenčanja, rođendana, studentskih ali i maturalnih partya. Na taj način je obišao većinu zagrebačkih klubova, pubova, hotela, restorana i ostalih sličnih prostora gdje su se održavala slična događanja, širom Hrvatske a i izvan nje. Osim sudjelovanja u tim programima uspješno ih je i sam dobar dio organizirao.
DJ Alessandro pušta sve glazbene pravce i može Vam ispuniti sve glazbene želje. Njegovo dugogodišnje iskustvo te neograničena fonoteke, jamče Vam odlićnu zabavu. Od mirnije i tiše glazbe ( za ugođaj .. .. new age-a, acid jazz, chil outt-a i ostalih ambijentalnih tonova kao i razni instrumentali, balade i evergrin-i, domaći i stranih hitova ), pa do pjevne laganje glazbe (domaći i strainih hitovi) pa sve do bržih ritmova uz koje mogu zaplesati i stariji i malo mlađi (studio54, rock-a, rock & roll-a, soul-a, swing-a, funk-a i funky-ja , hous-a, danc-a, latino, r & b-a, pop-a, novi val, domaće i strane produkcije ). Ukratko, muzika koja potječu iz '50-tih, '60-tih, '70-tih, '80-tih pa sve do danas.

Svaka vaša takva želja je ostvariva i može je ispuniti. Nema predrasuda, svaka glazba uz koju čete se Vi dobro zabaviti je dobra glazba !

Također valja napomenuti da Vam može puštati glazbu i po željama tj. za ''dušu''. Ako zatražite može Vam puštati sevdalinke, starogradske hitove, romsku glazbu, tamburaše i klapske pjesme kao i druge narodne hitove s ovih naših prostora koje zaželite da se puštaju. Sve je stvar dogovora i Vašeg izbora. On Vam može savjetovati i usmjeriti veće, a Vi odlučujete što želite, a što ne. Također postoji mogućnost da ako se radi o partyma za strance gdje mu nije poznata trenutna lokalna glazbena (nisu internacionalni hitovi ili svima poznati) Vi mu možete sugerirate play-listu ili mu možete donijeti svoj USB.

Zbog toga što ''ne robuje'' isključivo vlastitom ukusu, zagarantirana Vam je vrhunska zabava, tj onakvu kakvu
Vi baš želite. Njemu je prije svega bitno da se Vi dobro zabavite i iz plešete a to postiže u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom i/ili prilagođavanjem s Vašm željama. Posjeduje kompletnu opremu od DJ-opreme , razglasa za manje, srednje i jako velika događanja, pa sve do rasvjete.

Za kvalitetnog DJ, svaka glazba uz koju ćete se Vi
dobro zabaviti je dobra glazba!